2022-05-09 2493 瀏覽
母親節當日食中午自助餐,餐廳環境舒適、桌子相隔有足夠距離,所以坐得舒服、坐下之後侍應為我們點一杯免費飲品,我們一行三人都點了新鮮橙汁,,手切魚生正常都新鮮,海鮮種類都有多款,大蝦、麵包蟹、蟹鉗、蜆,當中我最欣賞嘅就係生蠔,雖然生蠔細隻但係都幾鮮甜😋熟食方面種類唔係好多,有即切牛扒、羊扒,味道都不錯,有一個日式拉麵檔,但味道普普通通,另外有一個小攤檔有章魚小丸子和日式串燒還有大判燒,味道幾好👍還有一個即做的日本燒餅,全個自助餐令我最滿意嘅就係甜品,多款蛋糕都做得很出色不會太甜,當中的柚子蛋糕非常出色😋馬卡龍亦做得不錯,還有多款Häagen-Dazs口味嘅雪糕,雖然係自助餐但餐廳令我感覺偏向日式食物多一點🙂價錢尚算合理,整體表現不錯下次會再光顧😊