今日去了360,之後在這邊食埋晚餐。這邊是無下午茶餐的,但有多個2人餐選擇,見環境唔錯就入去試試。環境好寬闊又好日式有大自然感覺,地方幾舒服、坐位也很好!我覺得價錢都合理。坐下來就送上茶,可惜是凍的,叫侍應生換了熱水,都幫忙換了,可惜再加添時還是給了凍茶。另外,服務普通,特別有一個女侍應,在我們已埋單了,見未有甜品送來就問一下佢是否有跟餐甜品,佢竟然話我們客人要提點佢地佢地才會上的,之前一直無講過要提,就態度惡劣的回覆,完全接受唔到這樣的服務態度!食物方面都可以,點了$428的2人餐另加了一個大的蒲燒鰻魚壽司卷。 2人餐包了蔬菜沙律、魚生片(三文魚、劍魚及帶子)、天婦羅海老(炸醬厚,熱辣辣、香脆海老大隻),另外有3種A+B+C選擇, A:壽喜燒鍋(小):有牛肉片、椰菜、金菇、大蔥等等,有爐熱著;B: 大板椰菜燒(有滑蛋、芝士及滿滿椰菜,這個好多醬好香好美味)C: 滑蛋豬柳丼(豬柳好腍、雞蛋滑又香、飯是日本米,軟硬剛好),飲品(熱柚子蜜及熱蜜糖生薑茶,正常味道)蒲燒鰻魚卷好多汁,但卷得好散,飯好難夾到!有點可惜,但味道都唔錯!甜品: 好特別,透明的彈牙煙韌,好似啫哩,外面是黃豆粉及甜醬,

甜品: 好特別,透明的彈牙煙韌,好似啫哩,外面是黃豆粉及甜醬,幾清新!
2019-06-18