今日落咁大雨就近近哋去食Cafe 360, 咁啱仲未過下午茶時間, 就入去食個Tea Set 啦~我嗌左個烤雞水耕菜沙律$68, 加$15升級特飲熱抹茶牛奶。男朋友嗌左日本直送鹿兒島芝士漢堡包配香脆薯條$85, 跟餐飲凍十勝紅荳冰。沙律set雖然係Tea Set, 但都算幾大份, 夠飽肚。個烤雞香草味幾重又唔會乾身, 調味剛剛好。沙律菜種類都算多, 醬汁有兩款可以揀, Menu寫住日本洋蔥沙律汁,但我食到一種個味似日式胡麻醬, 或一款就似Honey Mustard, 兩個醬都有唔同風味。Toppings仲有啲煙肉脆脆同芝士碎😋👍🏻抹茶牛奶有好濃郁嘅抹茶味, 唔會太甜, 少少澀😋芝士漢堡包個賣相都好吸引, 男朋友話個漢堡扒值得一讚,唔會太乾或者太油, 煎得剛剛好👍🏻👍🏻個薯條好新鮮, 炸得剛剛好,唔會太稔又唔會覺得油膩。😋👍🏻👍🏻提外話:佢個menu設計得幾順眼, 但建議校對返啲菜式名, 我個沙律英文譯名竟然係芝士漢堡包😂

抹茶牛奶有好濃郁嘅抹茶味, 唔會太甜, 少少澀😋