2023-06-11 120 瀏覽
放工同朋友去食飯,見好耐未食過呢間就試下叫左個極品美國牛小排任食$349/人,湯底可以鴛鴦湯底,揀左博多美人骨膠原啫喱雞白湯同埋壽喜燒湯底啫喱雞白湯底係牛摩既logo,幾得意menu 有幾多選擇,有牛羊豬雞,廣島蠔翡翠螺扇貝海蝦墨魚滑青口魷魚帆立貝,小食有雞軟骨章魚燒溫泉蛋日式甜薯等,炸物有七味炸雞翼炸帶子炸薯角等出面自助餐吧同飲品部都幾多款式,仲有雪糕冰沙等甜品咩都點下試下,樣樣都ok,以下係覺得特別好食既極品美國牛小排色澤新鮮,入口幾滑,牛肉味重生蠔頗鮮肥美嫩口,扇貝大大粒滑溜,翡翠螺味道鮮甜冇臭味,濃汁牛丸夠哂多汁又彈牙,咬落去feel 到一層又一層既層次感最令人驚喜係溫泉蛋,整到震騰騰,蛋白勁嫩滑,全隻蛋黃送入口中咬破,全口蛋汁濃厚,勁滿足雞軟骨炸到好香酥唔會太油,仲估唔到仲係熱辣辣,果然即叫即整,有誠意台灣際推出既冰烤蕃薯夠哂冰鎮,味道香滑甘甜
放工同朋友去食飯,見好耐未食過呢間就試下

啫喱雞白湯底係牛摩既logo,幾得意

出面自助餐吧同飲品部都幾多款式,仲有雪糕冰沙等甜品

咩都點下試下,樣樣都ok,以下係覺得特別好食既

極品美國牛小排
色澤新鮮,入口幾滑,牛肉味重

台灣際推出既冰烤蕃薯夠哂冰鎮,味道香滑甘甜
2023-06-07