餐廳: Sky726
優惠: 食飯可賺里兼用里?立即訂枱吧!
用「里數加現金」付款,最高可賺$4=3里。受有關條款約束。
條款及細則:
  • 會員每次賺取「亞洲萬里通」里數之消費上限為HKD10,000。
  • 會員凡於國泰夥伴餐廳用膳,每消費HKD4即可賺1里數。
  • 渣打國泰Mastercard®持卡人憑卡於夥伴餐廳簽賬消費,除可享基本餐飲類別之合資格簽賬HKD4=1里數獎賞及餐膳里賞HKD4=1里數獎賞外,於星期五、六及日的餐飲簽賬更可賺取額外HKD4=1里數獎賞("聯營信用卡餐飲簽賬里賞"),合共獲享HKD4=3里數。
  • 通過交易賺取里數時,不可使用與夥伴餐廳有關的其他推廣或折扣優惠。請於惠顧前先向有關餐廳查詢。
  • 賺取的里數(包括餐膳里賞及渣打國泰Mastercard餐飲簽賬里賞)將於認可餐膳消費交易後7個工作天內存入會員的賬戶。
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2021-11-16 161 瀏覽
位於旺角鬧市嘅彌敦道726 全座都係餐廳 今日就上咗25樓呢一間擁有靚景 裝修佈置浪漫嘅西餐廳🥰 餐廳正中央係水吧 無論係浪漫二人情侶 又話者係一大班朋友聚會都非常適合👍🏻餐廳有Set Dinner同A La Carte 我哋就叫咗一個set 同單點左啲食物💕 Set Dinner 有餐前小食 沙律 餐湯 主菜 甜品同飲品 非常抵食😍 餐前小食係三文魚mousse 味道濃郁☺️ 沙律係木瓜蝦肉沙律 大蝦新鮮爽甜 清新開胃🤤 餐湯係南瓜忌廉湯 南瓜打蓉香濃幼滑😀 主菜我哋就揀咗單點冇得叫嘅香煎鴨肝伴鴨肝油炒意粉 意粉嘅口感超級正 有咬口😍 鴨肝油好香 鹹鹹地超惹味👍🏻 仲有兩大件香煎鴨肝 面頭煎得金黃香脆 入邊好軟好Creamy👅 甜品係雜莓撻 酸酸甜甜作為飯後甜品都唔錯😆另外我哋仲單點左一個法式牛尾湯同埋香煎慢煮黃油雞伴暖菠菜沙律🥗 牛尾湯非常濃郁 每一啖都有粒粒牛尾 好腍好香甜牛肉味😋 香煎慢煮黃油雞伴暖菠菜沙律有一大件雞髀 慢煮嘅雞肉好嫩滑 表面雞皮煎得金黃香口 好好食🤩佢哋drink menu有目不暇給咁多選擇 我哋今次就揀咗兩杯mocktail🍹 分別係Silver Screen

餐湯係南瓜忌廉湯 南瓜打蓉香濃幼滑😀
香煎鴨肝伴鴨肝油炒意粉
甜品係雜莓撻 酸酸甜甜作為飯後甜品都唔錯😆

法式牛尾湯
香煎慢煮黃油雞伴暖菠菜沙律

佢哋drink menu有目不暇給咁多選擇 我哋今次就揀咗兩杯mocktail🍹 分別係Silver Screen 同Paradise punch❤️ Silver Screen真係好啱我口味 入邊有Expresso加香濃嘅朱古力 由於加咗咖啡所以飲落唔會太甜 但係味道真係好濃郁好邪惡🤤 面頭仲加咗一個小山丘嘅海鹽焦糖爆谷 一流🤩
Silver Screen
Paradise punch相對就清新好多 主要係百香果酸酸甜甜嘅味道 入邊仲有椰子 橙汁同菠蘿汁 加上梳打 口味清新好飲👅 飲品happy hour仲有八折😍
Paradise punch
整體來講呢個價錢配上環境真係好抵食 可以encore🌟