本身見新開張評分都唔錯,又見依家openrice訂座有85折,所以黎試下。食物方面,雞肉肉質比較嚡,而且有幾款食物都冇味道,想用鹽去調味,但鹽罐入面d鹽全部濕晒一舊舊,比較好既係清酒煮蜆,蜆肉大隻肥美。服務方面有待改善,9點半後啤酒買一送一,我問店員A可唔可以mix黑啤同白啤,佢唔清楚要去問經理,但等左好耐完全冇回覆,結果過左一陣竟然黎左兩杯啤酒,好奇怪,等緊回覆確定落單已經原來落埋單,之後我又問送酒黎個店員B咁係咪姐其實買一送一可以mix,佢又話要幫我問問,但最後依然冇回覆,然後等到個著西裝既經理見到我地舉手先終於解答到我地問題。兩杯draft beer都冇乜氣又唔凍,飲落麻麻地。不過環境裝修都唔錯,幾舒服。我明白新開張可能有好多方面都做得唔夠完善,但都希望可以真係正視問題。希望可以之後會改善可以有機會再黎試
不過環境裝修都唔錯,幾舒服。
希望可以之後會改善可以有機會再黎試
2019-09-28