2020-04-22 1271 瀏覽
今日早咗少少收工,咁我就約埋我㗎好朋友一齊去呢一間比較充滿著優雅嘅餐廳度食晚飯,因為其實呢間餐廳我覺得幾靚, 同埋幾可愛幾適合女士們去, 咁我覺得坐嘅位置亦都幾比較舒服比較優雅,適合朋友喺度食晚飯同埋傾下偈,咁我哋就叫咗以下食品:白酒忌廉煮青口: 我覺得幾適合餸白酒嚟食, 青口都幾鮮甜 ,同埋我鍾意食一啲creamy嘅菜式, 另外佢煮個汁都幾好食。 所以我覺得作為餐前小食,呢個菜式適合我。日本帶子黑松露雜菌意大利飯: 呢個意大利飯真係合我心意,因為頭先我都講我鍾意食一啲creamy嘅餸菜,呢一個意大利飯就正合我意,因為佢夠曬creamy,而且個帶子都煎得唔錯,再加埋佢啲蘑菇亦都落足料,所以如果大家肚餓嘅話,呢一個意大利飯應該都夠食。 啱一啲唔係太鍾意食肉類嘅朋友。牛油汁蜆肉自家製蝦米意大利粉: 呢一個意粉我覺得都幾好食,因為佢個意大利粉好似用咗麥製造, 所以我自己覺得食起上嚟就比較健康, 以佢個醬亦都幾香,另外亦落左好多蝦米 所以食落去鮮甜之餘,亦都有好濃烈嘅蝦米和蜆肉嘅香味,呢一個意粉令我覺得好驚喜。 鍾意食意粉嘅朋友點可以錯過。最後我同朋友飲埋我嗰個Mocha&鮮果士多啤梨梳打,

最後我同朋友飲埋我嗰個Mocha&鮮果士多啤梨梳打, 呢一間餐廳啲嘢飲亦都係令我覺得驚喜, 因為兩杯嘢調教得好好 ,所以如果大家食完飯嘅話都可以試下叫返杯嘢飲。 另外因為其實呢一間餐廳 啲座位唔係太多所以如果有興趣嘅朋友不妨早啲去到攞定位先, 咁就very good。
  • 牛油汁蜆肉自家製蝦米意大利粉