2019-06-08 169 瀏覽
平時成日同男友係大坑食野,但其實好食既都係得幾間,依間係新開既cafe, 咁就黎試下啦。黎到間野細細地咁唔多位,如果一多人就有排等,好彩咁岩有個女客人見到我地等,佢一個人又差唔又食完好快咁讓左個位比我地。咁我試一試佢d pasta先,叫左個carbonara 同rose latte,男友叫左佢最中意既all day breakfast。不過認真,唔知係咪細cafe無多個人應付樓面,得果兩個人係度沖咖啡又收錢又盛,係幾慢下同有漏單情況出現😅,我野食都食完男朋友杯latte都未到,可能小店要留意下員工既工作量應唔應付到。 不過食物質素是ok的,意粉味道唔錯,無平時果種好「漏」既感覺反而有少少酸酸地幾開胃,仲有d火箭菜,不過份量唔多。咖啡有玫瑰花香都唔錯,不過擺係度好快就涷左。希望下次再黎揀少人d既時間會坐得輕鬆d。
咖啡有玫瑰花香都唔錯,不過擺係度好快就涷左。
希望下次再黎揀少人d既時間會坐得輕鬆d。