最近同同事朋友去咗Oolaa慶祝生日birthday lunch。作為中環人,蘇豪區PMQ附近的確不乏西餐廳。一入到門面,發覺環境的確不錯,沙律吧亦都幾吸引。但係,佢嘅圓檯其實坐得唔係太過舒適,可能就返外國人size嘅關係,坐位同檯嘅距離有點高,對於細粒嘅朋友嚟講可能要避免坐入去。除咗沙律外,我哋每人叫咗一個set lunch,而大部份人都叫咗紐西蘭牛扒。牛扒上碟賣相當然有返咁上下,而味道亦不俗!外層碳燒味好濃,切開亦都鎖住肉汁,肉質非常淋同埋易入口。配菜有芝士薯仔,亦另胃口大增。而朋友叫咗嘅漢堡味道都不錯,係薯條略嫌有啲太咸,整體嚟講亦算係唔錯嘅西餐廳!當然價錢亦唔會好平,只能說中規中矩,環境服務一流。味道 ⭐️⭐️⭐️服務 ⭐️⭐️⭐️⭐️環境 ⭐️⭐️⭐️⭐️性價比 ⭐️⭐️⭐️

味道 ⭐️⭐️⭐️
服務 ⭐️⭐️⭐️⭐️