2019-11-09 1681 瀏覽
Follow咗我哋好耐嘅人,對Tango有無印象呢😆 幾年前都有介紹過嘅阿根廷菜餐廳,喺我哋心目中喺唔錯,幾推薦嘅扒房🔪 餐廳環境舒服,氣氛又好,喺慶祝生日/節日嘅好地方🍷【有骨西冷牛扒Bone-in Sirloin🐮】Order咗medium rare,好粉嫩呀😍 肉味濃郁夠哂juicy💦 不過部份有跟比較煙韌。配上6款醬 (阿根廷青醬、法式芥末、辣蕃茄醬、辣根醬、Roasted Tomatillo、Criolla),各有風味💫 24oz絕對夠兩個人share👌🏻 另外啲叫多款小食就啱啱好!【慢烤雞配蘑菇蓉Roasted Chicken🐔 】幾有驚喜😋 烤雞嫩滑,好香口,連埋蘑菇蓉一齊食真係幾正!Asia Miles 「會員投選・最愛香港食府」又來襲了🎉同親朋戚友食吓飯,即有機會奪取總值1,000,000里數獎賞!由即日起到11月15日,喺指定網頁上投選你最喜愛餐廳即可賺星🌟!投票後,記得到 350+「賺里餐廳」食飯同分享你的投票代碼一齊投票,就能賺取更多星星,賺得越多,得獎機會越大💪🏻 網頁已放係Bio😏 大家努力呀!

【有骨西冷牛扒Bone-in Sirloin🐮】

【慢烤雞配蘑菇蓉Roasted Chicken🐔 】
幾有驚喜😋 烤雞嫩滑,好香口,連埋蘑菇蓉一齊食真係幾正!