好有美式既裝潢,好鐘意呢個位置,好似融入左當中既風格。平日12點lunch 都坐滿3分2既餐廳。又想食間西餐,又想食甜品,所以揀左呢間同老公慶祝周年紀念。帶位時服務員已經問我地有無需要bb椅,超細心、態度又超好。想食薯條可以揀呢間,超多選擇甜品種類仲多,除左pancake 仲有waffle Baileys & cream milkshake$ 70😋😋😋好有baileys再加朱古力醬,超邪惡之選。但好好飲。特別係配食薯條。Black Truffle Cheese Chips$59😋😋😋份量超多,一碗滿滿既粗薯條。做到外脆內軟,再加黑松露醬汁。雖然味道唔太濃,但唔會太油膩。Sea Urchin & Scallop Linguine $178😋😋😋😋😋最期待又吸睛既海膽,帶子,蟹肉忌廉汁意粉同老公都一齊話要食呢個,確係無揀錯。海膽非常新鮮又甜,入口即溶。Maple Bacon Cheese burger $105😋😋😋😋Burger最頂層係楓葉漿配Bacon,意外地有驚喜,令到Bacon脆脆又唔硬。中間既安格斯牛再加埋cheddar cheese 好邪惡但又好Juicy。Banoffee
想食薯條可以揀呢間,超多選擇
甜品種類仲多,除左pancake 仲有waffle
黑松露芝士汁薯條
最期待又吸睛既海膽,帶子,蟹肉忌廉汁意粉
Banoffee crème brûlée pancake $119😋😋😋😋😋
好鍾意食crème brûlée既我,真心推介。最上面係脆脆焦糖,下面係空氣感滿滿既soufflé pancake👍🏻再加埋流心既醬舖面,打完卡仲可以滿足埋第二個胃😋
2024-01-31
紀念日
黑松露芝士汁薯條
  • Sea Urchin & Scallop Linguine