2022-06-15 1505 瀏覽
-瑞生酒店4/F嘅酒吧餐廳出𨋢個射燈雲層☁️💨好有feel好靚 內𥚃裝修都好摩登果種有張大吧枱🍻目測都坐到6-8個人除左dining area之外 餐廳有個都頗大既戶外空中花園如果唔落雨/天氣涼啲坐出面都系一個好選擇👍🏻仲有水煙供應 👩🏻‍🤝‍👨🏼👬🏼👩🏽‍🤝‍👩🏻最岩一班人食住水煙chill chill過一晚🔷蟹肉餅上枱見到系圓碌碌既 應該叫蟹肉波波仲襯🤪啖啖都食到蟹肉 加上裡面仲有啲herbs調味 幾特別伴碟既剝皮小番茄都好出色!超甜!😍😮底下紅色既醬汁應該就系紅菜頭 又系甜甜的好開胃呢個做頭盤的確不錯👍🏻🔷烤澳洲羊西冷牛西冷食得多 系menu入面見有羊西冷🤔當然要試下生熟程度啱啱好😚 肉質超嫩滑 中間呈粉紅嫩 一切就分得開仲有烤茄子同油封蒜頭🧄 個人覺得配蒜頭都幾好味 幾夾😂喂!同朋友share一人得一條 唔夠食啊⋯⋯🔷Seafood Risotto 其實都比較少會叫risotto 成日都怕佢啲飯太硬/太腍原來!店員介紹話傳統意大利飯 飯芯系會比較硬少少用龍蝦湯煮既飯好濃郁😍每粒飯都好鮮味配埋大大粒帶子、蝦米乾、鮮甜蜆肉、爽口大蝦、魷魚同西班牙臘肉腸每一啖都食到好多料🙌🏻

瑞生酒店4/F嘅酒吧餐廳
出𨋢個射燈雲層☁️💨好有feel好靚 內𥚃裝修都好摩登果種