Best fd就搬新屋la! 梗係去佢屋企朝聖一下先, 佢話附近有間茶餐廳嘅瑞士雞脾好好好好食, 一齊試下先, 店內座位用盡每一寸空間, 好彩都有個單邊卡位坐, 阿姐安排座位方面簡直係”澳牛”級嘅元秋版👍🏻.>Menu係一張過好多字嘅早餐, 常餐, 自由拼餐, 我睇左一陣先睇得明點配, 原來A嘅瑞士雞脾/雞翼/炸雞係膽, 配B/C/E/F/H/M/Q唔同價錢. 紅豆冰都只係加HKD2勁抵lor!>A+B (HKD37)招牌推介瑞士雞脾🍗:首先雞脾size夠大件, 用叉輕轉一拮就離骨, 裡面嘅雞肉非常入味上色, 瑞士汁甜甜地好好味呢.吉列魚柳包:茶餐廳嘅客人以速食為主, 食完埋單就即刻有人坐低, 所以啲食物全是新鮮製作. li個魚柳包好軟熟, 揭開入面係金黃色架🤩, 兩件現炸魚柳熱辣辣, 魚肉OK滑, 配勁多魚柳醬好moist好好味.>紅豆冰 (+HKD2)好甜!!!!!! 太甜了!!!!!!! Typical茶餐廳style紅豆冰, 用淡奶instead of而家好多用鮮奶整, 紅豆有部分腍有部分有嚼口, 加HKD2實在抵.

A+B (HKD37)
招牌推介瑞士雞脾🍗:
瑞士雞脾

吉列魚柳包:
吉列魚柳包

紅豆冰 (+HKD2)
紅豆冰

2019-09-05