2020-02-16 212 瀏覽
之前食過幾次斑㦸但係都好失望,食到有啲心灰意冷。不過呢間幸福pancake係日本人氣嘅即叫即整班㦸店!而且有朋友食過都話唔錯,於是就充滿希望咁樣過嚟試吓!中午Lunch時段唔多人,唔需要等位。喺Counter叫完嘢食就揀個位坐低。叫完嘢食之後就會比低個咇咇機,班㦸ready好就會響,全部嘢都係自助,所以佢地唔會收加一嫁!等咗十至十五分鐘左右,我點嘅呢款期間限定日本士多啤梨宇治抺茶煉奶班㦸就準備好啦身意抺茶愛好者,望到咁大pat抺茶cream,馬上忍唔住試一試佢。佢地嘅抺茶cream份量係比得啱啱好,分配得好嘅話係可以送哂咁多啖嘅班㦸,啖啖抺茶口感,十分濃滑。班㦸就正常發揮,唔會太overcooked。正值士多啤梨季,士多啤梨好食唔意外🍓,但係如果可以比多少少就Perfect啦。另外佢地會比埋支煉奶你,係成支咁多,始終甜度呢啲都係自己較返好啲嘅,我就略略落少少已經ok嫁啦!是次班㦸大滿足!
,於是就充滿希望咁樣過嚟試吓!

日本士多啤梨宇治抺茶煉奶班㦸

另外佢地會比埋支煉奶你,係成支咁多

是次班㦸大滿足
2020-01-23