2020-06-26 1969 瀏覽
😂 "製作需時 想快去M記",餐廳餐牌咁寫,但係個人覺得佢又唔係煮得好慢。😉 我自己Book咗係平日八點左右去,見外面都有人等位,所以建議提早book位啦。--🐽 焗秘製豬仔骨 HK$128豬仔骨整得幾淋,淋得黎都仲有咬口,唔會太over 。切嘅時候都唔會覺得好辛苦好麻煩。🤭🤭 我同朋友都私心推薦佢嘅薯條,真心好脆,好香口。如果薯條份量更多,應該會食得更爽。.🍝 黑松露牛肝菌醬卡邦尼意大利粉 HK$98醬嘅黑松露味道正常,但唔覺有牛肝菌味,可能因為比黑松露cover咗。🤣 卡邦尼醬嚟講真係幾creamy,而且係偏漏漏地嗰種,但係又唔會太over,算係我喜歡嘅感覺。😉 如果唔prefer太Creamy少少漏感覺嘅人,就可能就覺得佢over咗。.🦀 炸軟殼蟹 HK$68一份兩隻,整體不過不失。.🍪 曲奇馬大瘋 HK$34預咗奶昔沙冰都可能會偏甜,曲奇味道係有,唔算特別明重。 沙冰奶昔同曲奇打埋一齊,飲起嚟相對爆谷奶昔有口感啲。.🍿 爆谷奶昔 HK$34對比爆谷就真係再甜啲,係有爆谷味,但係味道無曲奇咁討好。--📌 晚餐時段📌 另收加一服務費
焗秘製豬仔骨

🐽 焗秘製豬仔骨 HK$128
黑松露牛肝菌醬卡邦尼意大利粉

🍝 黑松露牛肝菌醬卡邦尼意大利粉 HK$98
🦀 炸軟殼蟹 HK$68
一份兩隻,整體不過不失。

🍪 曲奇馬大瘋 HK$34
🍿 爆谷奶昔 HK$34
對比爆谷就真係再甜啲,係有爆谷味,但係味道無曲奇咁討好。
📌 晚餐時段
📌 另收加一服務費