2019-08-27 2580 瀏覽
今日去既呢間餐廳係一間玩味十足 裝修以賭城為主題既餐廳😍 唔好以為裝修得靚 又有主題嘅餐廳d野食就唔好食 呢到絕對係好睇又好食 性價比極高🤤一出𨋢口就見到一整幅連儂牆 即刻好欣賞呢間有性格又愛香港既餐廳🇭🇰 不過要留意平日晚上佢地都好多客人 所以想食最好就係book位先😉成個menu都好靚 野食名有d都幾搞笑 我地主食就揀左明太子忌廉天使麵同Combo Pizza🍕 明太子忌廉天使麵見好多人都推介 我地又幾鐘意食明太子當然要試一試啦 一試果然非同凡響😍 每條天使麵都被明太子忌廉包圍住 麵質一流 加上木魚同蘑菇作為配菜 真係令人食唔停口👅Combo Pizza 係可以任選2款口味既pizza 每款有3塊🤤 我地就揀左賭城至尊同好惹味避風塘魷魚圈 pizza係我地鐘意既薄批 焗得好香脆👍🏻 賭城至尊既材料有肉醬 香腸 菠蘿 蘑菇等等 加上芝士好好食🧀 而避風塘魷魚圈調味再炸過的確好惹味 係最近食過最好食既pizza 一次過可以食到2款口味真係好😚小食我地就叫左雞翼好多重奏 可以係4款口味中揀1-3隻味 我地就揀左Buffalo 麻辣同玫瑰味😋 每隻口味都有3隻都幾抵食 我就最鐘意食玫瑰味

明太子忌廉天使麵

Combo Pizza

小食我地就叫左雞翼好多重奏 可以係4款口味中揀1-3隻味 我地就揀左Buffalo 麻辣同玫瑰味😋 每隻口味都有3隻都幾抵食 我就最鐘意食玫瑰味 香甜滋味😆
雞翼好多重奏

呢到仲有規定 每人要叫一杯飲品 我地就試左焦糖咖啡沙冰同宇治抹茶紅豆沙冰🤤 焦糖咖啡味做得好好 唔會好甜 咖啡味都幾香濃☕️ 宇治抹茶紅豆就會甜少少 底部有好多紅豆 大大粒好腍好好食🌟

明太子忌廉天使麵
Combo Pizza