2018-06-29 1667 瀏覽
今晚去Sogo shopping ,幫屋企廚房櫃儲糧,不知不覺行咗個半小時有多,肚子已經非常肚餓,都係決定快快去附近搵間餐廳食飯先。行出Sogo 四周圍睇睇,就立刻見到我最愛嘅HeSheEat , 我立即拖住老公飛快上去醫肚。呢間餐廳位於商場內,坐位比較開掦,但裝修精緻舒服。快快打開餐牌order野食先,真係好肚餓。炸蘑菇釀雞肉蘑菇大大隻,面層釀入雞肉再炸,蘑菇厚身多汁,雞肉鮮味,沾上黑松露蛋黃醬,更添滋味。八爪魚墨汁意大利飯八爪魚軟嫩鮮味,墨汁意大利飯creamy , 入口充滿鮮味,飯粒軟硬適中。春雞黑松露意大利飯呢款係我最愛既意大利飯,春雞肉質嫩滑,味道鮮美,黑松露意大利飯香濃味美,入口creamy 。雖然已經好飽但我今晚超想食甜品,於是我地決定每人各自揀一款。三重朱古力蛋糕蛋糕鬆軟綿密,入口細緻軟滑,朱古力味濃厚香甜,上層朱古力脆脆香脆香濃,三重滋味,口感一流。岩鹽焦糖厚焗鬆餅賣相極佳,鬆餅厚身,入口軟綿,配上岩鹽焦糖醬,楓糖漿,雲呢拿雪糕,香甜美味,一冷一熱,非常滋味,完全令人食唔停口。估唔到pancake 可以咁出色,我決定以後要列為我必點甜品首選!
呢間餐廳位於商場內,坐位比較開掦,但裝修精緻舒服。

快快打開餐牌order野食先,真係好肚餓。

炸蘑菇釀雞肉

八爪魚墨汁意大利飯