2021-05-23 45 瀏覽
去尖沙咀行街,又令我諗起一間尖沙咀都有分店嘅漢堡包店!同朋友行街行到熱熱地,又攰攰地,就去嗰間餐廳食下嘢,休息下先。餐廳空間好大,仲設有吧枱,飲返杯嘢都好夠氣氛喎,不過今日唔係太想飲酒😂坐低之後,店員就攞咗menu俾我哋。我哋揀咗牛油果醬芝士薯條,牛肉漢堡同令我念念不忘嘅軟殼蟹漢堡,另外再order咗coke zero。-牛油果醬芝士薯條好好食呀!熱辣辣嘅薯條配上半溶芝士,再加埋墨西哥式嘅牛油果醬加蕃茄粒,正呀!-牛肉漢堡最基本嘅款式,不過唔好諗住基本就冇好嘢喎,都好有水準㗎。兩塊包烘到少少脆,牛肉漢堡好厚身,又juicy,配上蕃茄,生菜同醬汁,增添味道同口感!-軟殼蟹漢堡呢個係餐廳嘅得意之作,全隻軟殼蟹夾喺漢堡包入面。軟殼蟹充滿蟹膏,炸得香脆,好正呀!咁特色嘅漢堡包真係抵佢俾我記住😂餐廳貼心咁將漢堡包開半,方便食用。最後加上冰凍汽水,感覺滿足😋

牛油果醬芝士薯條
牛肉漢堡
軟殼蟹漢堡
餐廳貼心咁將漢堡包開半,方便食用。

最後加上冰凍汽水,感覺滿足😋