2015-11-05 451 瀏覽
今晚同老公行開CWB, 想吃D特別既野,之前一直想試, 但有時見到太多人又唔係好想等,今日好好彩,行到入黎岩岩有人走左, 有位 終於可以試下~因為當晚餐咁食,我同老公算幾大食既人,所以就叫左2樣野,心諗如果唔名夠先再叫會好似環保1D,之後好彩就只係叫2樣...我睇左個menu,覺得其實有D貴,不過,試下LO,反正未食過!Finally, 我揀左窩夫烤餅沙律.想健康小小食多D 菜我老公就叫左個豬肩肉窩夫~因為佢話喎,平時甜既就成日見,入面有肉既好似都冇見過,所以試新野咁話!等左一陣, 個沙律來喇, 嘩, 真係好大份! 如果咁大份,收依個價錢真係唔貴, 我地2個人食1份一定夠!有圖有真相! 係咪好大份呢~記得仲有件窩夫!!之後我老公叫既豬肩肉窩夫都黎埋, 又係幾足料+大份!坐坐下, 都有D 外籍人入黎,成個場好熱鬧, 好乾淨+relax~最得意係我留意到樣野...好多男人都黎食!!! 我問老公,佢話, 男人鐘意黎依D 類型既店多過D 糖水舖~哦~如果我下次有男仔FD想吹水,都會諗下黎依間~D野唔錯, 又大份,個場又乾淨~幾好~
 終於可以試下~

Finally, 我揀左窩夫烤餅沙律.想健康小小食多D 菜

有圖有真相! 係咪好大份呢~記得仲有件窩夫!!
窩夫烤餅沙律
之後我老公叫既豬肩肉窩夫都黎埋, 又係幾足料+大份!
豬肩肉窩夫

好多男人都黎食!!!

我問老公,佢話, 男人鐘意黎依D 類型既店多過D 糖水舖~

哦~如果我下次有男仔FD想吹水,都會諗下黎依間~

D野唔錯, 又大份,個場又乾淨~幾好~

2015-11-03
窩夫烤餅沙律