放假當然去Cafe放鬆下啦🙈今次嚟到油麻地,一間比較特別Cafe😋係樓上鋪,好多花花草草好有濃厚藝術氣氛,好有格調!感覺有點唔似香港!假日可以過嚟放鬆一下,不過依間Cafe只係賣飲品同埋蛋糕🍰✨✨我係都使到嘅燈光比較紫色和黃,如果想打卡都係有陽光嘅時候來比較好啲🍴藍人的秘密 $40 啱啱嚟到嘅時候係藍色,之後旁邊有青檸,加入去就會變成紫色。好得意嘅凍花茶🤗幾好玩!呢度嘅Cheesecakes 都幾出名,藍色的芝士蛋糕$45,打卡一流,我覺得佢Cheesecake真係幾好食,唔會覺得油膩,好清新嘅感覺!火龍果番薯芝士蛋糕$45顏色好鮮艷好搶眼,影相好好睇,食落去個感覺都幾特別,比較少食到火龍果番薯芝士蛋糕🍰番薯味比較重啲!好邪惡

藍人的秘密 $40

火龍果番薯芝士蛋糕$45