2019-08-11 491 瀏覽
放咗工喺尖沙咀the one商場行街, 喺商場coffee shop坐咗一陣,食咗少少輕食. 慢慢散步周圍行, 唔經唔覺就行到旺角top商場,😅😅😅行咗咁多路又開始有少少肚餓, 一直都想試下top商場嘅雞翼山 , 但係每次都係好多人👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👧👨‍👩‍👦‍👦, 所以每次經過嘅時候都冇買嚟食.今次終於的起心肝.我哋嗌咗118蚊12隻雞翼1杯嘢飲, 唔知以前有冇套餐, 但係我覺得呢個餐都算幾抵.但係有少少傻瓜咗😂😂😂原來128蚊係有16隻雞翼同埋2杯嘢飲😗😗😗 只係當其時我哋覺得16隻食唔曬冇叫到呢個餐, 冇睇清楚個價錢, 只係多十蚊就多四隻雞翼同埋一杯嘢飲,勁抵😍😍😍文青風玫瑰雞翼好香玫瑰味🌹🌹🌹🌹🌹每一隻雞翼都充滿蜜糖醬汁🍯, 雞翼面仲放咗啲玫瑰花造點綴✨✨✨菠蘿🍍啤酒麥香🍻雞翼呢個配搭本身我覺得有啲奇怪🤔但我就最鍾意試新產品,所以嗌咗嚟試下🤗估唔到 佢係3隻款適當中最好味嘅😍😍😍韓式蟹黃蟹子oppa雞翼蟹柳+蟹仔+蟹黃醬喺現場所見,佢哋所有嘅雞翼都係即叫即製,所以等候嘅時間會比較長。 我就足足等咗35分鐘 , 美食總是要讓人等候的🤣🤣🤣因為店舖裏面比較熱 ,等咗一陣已

今次終於的起心肝.

但係有少少傻瓜咗😂😂😂

文青風玫瑰雞翼
好香玫瑰味🌹🌹🌹🌹🌹

菠蘿🍍啤酒麥香🍻雞翼
呢個配搭本身我覺得有啲奇怪🤔
但我就最鍾意試新產品,所以嗌咗嚟試下🤗
估唔到 佢係3隻款適當中最好味嘅😍😍😍

韓式蟹黃蟹子oppa雞翼
蟹柳+蟹仔+蟹黃醬

因為店舖裏面比較熱 ,等咗一陣已經出曬汗。 站在店外反而比較涼爽。

但係見到好多人都係用手機app 預先落單, 去到舖頭即刻可以攞外賣, 咁樣就可以大大減低等候時間。😎😎😎

2019-08-09
$60 (宵夜)
  • 菠蘿啤酒麥香風