2020-05-12 61 瀏覽
旺角特色串燒相信好多人都鐘意食串燒 但係就咁去串燒店食嘅話又貴又好難食得飽 要自己燒嘅話就覺得麻煩 咁就可以試吓呢間舖頭啦呢度主打任食串燒 舖頭仲好貼心 整咗個自助燒烤嘅爐 坐喺度unun腳就可以食啦食物嘅種類都幾多㗎牛肉豬肉雞肉羊肉應有盡有 嘢食同飲品又任拎嘅 仲有唔同調味料 可以跟自己口味炮製串燒又有得食又有得玩 我哋今日星期日嚟到早割時段就每人大概$228 呢個價錢其實每人食返10幾串都已經回到本啦 呢度最緊要仲有Häagen-Dazs嘅雪糕做甜品🍨 都幾超值 最推介大家食佢新嘅牛肋腩 加埋好多嘅燒汁同埋自家製嘅沙嗲醬同埋孜然粉好入味總括嚟講呢間旺角嘅放題串燒新奇得來嘢食種類都幾多 黎幾次都爆 證明質素都有保證 如果大家嚟嘅話就最好早少少啦唔使排隊呀嘛
旺角特色串燒

• 串燒