2022-06-23 213 瀏覽
🥗 西環特色純素Cafe🫐自家藍莓檸檬開心果Pancake $138配搭好fresh!Pancake 口感豐富,黏糯帶點口感,配埋上面d椰子片真係無敵🥰 檸檬醬好突出,略嫌冇咩開心果味。估唔到素食ge甜品都咁有驚喜💓🎃 胡桃南瓜稻穀麥碗 $128個bowl 係用南瓜整ge,甜甜地…中間有羽衣甘藍,沙律菜,烤櫛瓜,藜麥,毛豆,Alfafa,nuts…成個感覺好清新,但係又冇草青味~平時唔鍾意食菜ge朋友都岩食😂🥛 Super Green Smoothie $62真係估唔到成杯野咁綠😆 飲落去居然係香蕉口味。平時飲smoothie 會好甜,但今次飲曬成杯都唔覺得好膩好飽👍🏻餐廳提供左唔少素食菜式,門口仲有蛋糕可以外賣。坐窗邊採光好夠最岩打卡✨原來個menu 係會久唔久換ge,會encore 試新菜式🤤 薄扶林有好多特色餐廳,Kong U ge同學仔有口福啦😍
🥗 西環特色純素Cafe

🫐自家藍莓檸檬開心果Pancake $138