2023-08-09 156 瀏覽
路過這裡發現好多人係門口排隊等候 好幸運地很快就輪到我們、環境好優美 給人一種寧靜的感覺 餐廳的設計可以😌令客人感到有私人空間 好舒適 設計得幾恰當 我們2位叫了4個菜色果然菜色都沒令我失望 泰式炒通菜通菜好翠綠 份量都幾多 有泰式風味 都幾抵食 味道剛剛好 唔會過油過鹹花膠雞絲斑蘭金麵朋友仔好喜歡呢個面 個麵脆口 裡面d汁料勁入味 花膠勁大嚿火候煮得剛好 真係抵食泰式椰子🥥雞湯椰子雞湯真心推薦 超級好飲 會有少少辣但溫度剛剛好 我停唔到口 超級惹味 底下仲有個火爐仔可以熱住啲湯 燒豬頸肉配青木瓜沙律🥗至於豬頸肉明顯係現場燒 唔會太老太韌 反而好容易入口香滑 邊邊位置有d焦香真係好考廚師手勢👍 搭配青木瓜沙律唔會太油簡直絕配

泰式炒通菜

花膠雞絲斑蘭金麵