2024-01-15 493 瀏覽
收工返到屋企附近都8:30 ,仲未食晚餐,想食啲野味嘅食物,上foodpanda見到呢一間買滿$120有6折,我叫咗一個醉雞捲,一個芝士肉鬆手抓餅,辛辣花甲粉,兩條台灣腸,為返110幾蚊醉雞卷一盒有10粒份量好多,但係整得太鹹啦,我見到個膠盆睇到佢唔係喺舖頭度整,喺食物工場度拎返嚟嘅,所以唔關佢事,撇除比較鹹啲,佢係好味嘅芝士肉鬆手抓餅,係好食嘅,辛辣花甲粉,裏面有八粒花甲我覺得份量幾足,我叫咗BB辣都食到佢嗰個辛辣香,好食台灣腸正正常常, $16兩條還好呢一餐外賣晚餐係滿意嘅,但係有一樣唔係幾好嘅就係,我見到間舖頭細細,等緊外賣嘅時候又見到兩位中年女士喺度準備緊食物,都有好多人喺度等緊,我見到兩位女士都冇帶手套處理食物,而手上都佩戴一啲飾物,令到我對食物嘅衛生有少少擔心,另外食完晚餐之後當晚半夜我都有肚屙,雖然未必一定關事,但係我好希望佢哋可以改善返呢個問題,因為佢啲嘢食真心唔錯,性價比都高support
為返110幾蚊

芝士肉鬆手抓餅,係好食嘅,

台灣腸正正常常, $16兩條還好

support