2019-11-04 833 瀏覽
個日去太子,一出地鐵站就見到呢間茶飲店😼仲做緊優惠 🤩第一眼就比大白兔奶蓋吸引左 😍仲要寫住期間限定+ 減價優惠 💕今次真係沒有不試的理由 🤣😜~大白兔奶蓋+金鳳茶皇($23)💕白兔糖簡直係香港人嘅童年回憶 😝估唔到仲可以用黎做奶蓋🤗茶底有幾款揀,我就要左貌似係店裏嘅招牌貨:金鳳茶皇😋等左唔洗3-4 分鐘就有👍🏻店主簡直摩打手 🤠實物同照片簡直係一樣 🤣神還原👍🏻奶蓋有番一定厚度 👌🏻飲落真係好有白兔糖味 🤭但一d都唔會過甜👍🏻👍🏻奶香好夠,唔算好滑但比起平時嘅芝士奶蓋反而冇咁膩同滯🥰而且甜甜地同茶底好夾👍🏻👍🏻👍🏻茶底飲落都幾清 😊茶味夠又唔會澀,冇叫少甜都唔會太甜 🤠加埋奶蓋一齊飲都唔會話甜得滯 🤗整體而言奶蓋好有特色,而且質素唔錯 👍🏻茶底算出色,甜度適中而且控制得幾好🙆🏻‍♀️重點係價錢唔貴,仲有其他優惠同學生優惠 👍🏻良心小店值得支持 📢💪
個日去太子,一出地鐵站就見到呢間茶飲店😼仲做緊優惠 🤩
~大白兔奶蓋+金鳳茶皇($23)💕

• 大白兔奶蓋茶