2021-04-13 8255 瀏覽
知道Chaat需要在三個月前預訂,朋友突然說兩個幾月前訂了這星期可以吃,多了兩個位,馬上舉手🙋之前有朋友偏愛Punjab 我也專誠拜訪,其實對印度菜沒什麼研究如我真的不太會點菜,上次Punjab 失敗了不知道吃了什麼,這次平常心到訪反而很驚喜。四位坐好後服務員誠意推介了iconic dishes 還有大約portion多大,然後我們就點菜等食了。每度菜都秀色可餐!還騙我是印度著名的street food, 現在開玩笑😝 street food 邊有咁靚架?Appetiser 點了羊肉小甜筒,熱辣辣脆卜卜一啲都唔蘇,還有Raj 乜乜乜,忘記名字了,但又係脆卜卜裏里好多唔同品種同層次的Seed,真係好特別,又好吃。Curry 點了魚,再加兩份Naan curry 有啲辣但辣得好爽好上癮,Naan bread 外脆內軟又香,忍唔住食咗兩塊🥲Main course beef kebab omg , tender到不得了! Bbq fish 就冇咁出色了。我不吃甜所以comment 唔到甜品 🍮 Cocktails 好飲但偏貴,成餐飯性價比高有特色,推介!
知道Chaat需要在三個月前預訂,
朋友突然說兩個幾月前訂了這星期可以吃,
多了兩個位,馬上舉手🙋

我不吃甜所以comment 唔到甜品 🍮

• Raj  kachori