2020-05-27 652 瀏覽
假日黎到安利,離遠就已經見到門口企左好多人了。排隊拎飛,拎飛嘅時候,職員就同我哋講要等半個鐘。睇嚟真係好受歡迎呀夏日炎炎,喺出邊等咗咁耐真係流哂汗😂梗係要叫番杯凍飲喇。涷奶茶滑又唔淡口,好飲切腩魚片撈粗呢個係撈河粉嚟,跟埋下邊嗰湯一齊上,河粉個醬油有啲鹹,食頭幾啖都覺得冇乜嘢,但係越食越鹹咁,食食吓會好似有種苦苦地嘅味。跟住我就將啲河粉浸左落碗湯度,想洗一洗啲鹹味浸完先食好左少少,可能我係食得太清淡的人,啱食湯粉多啲。牛腩嘅味道唔濃,冇乜肥肉,煮得剛好,食落質感較軟,易咬。魚片正正常常,彈牙冇腥味魚蛋魚片河不錯,都係出面食到嘅魚蛋魚片河味,河粉都算多,食得飽奶油多呢個一定要趁熱食,麵包烘得脆,牛油夠厚身,食落好似食雪糕嘅感覺,再加埋煉奶一齊食,夠甜。真係一定要試

切腩魚片河

切腩魚片撈粗

魚蛋魚片河

魚蛋魚片河
不錯,都係出面食到嘅魚蛋魚片河味,河粉都算多,食得飽
鮮奶油多

奶油多