幾年前仲係中環一間小店個時食過幾次 好中意佢地既cocktail🍸同pizza🍕之前知道要結業覺得好可惜🥺宜家係銅鑼灣開番! 大好多同多左食物款式🤩同朋友食得好滿足🥳但原來lunch同dinner menu唔同 dinner冇我地想試既tiramisu latte同沙嗲牛肉croffle😢🍳🥐𝐄𝐞𝐥𝐄𝐠𝐠 $118轉戰呢款croffle🥳鰻魚肥美 勁多滑蛋🥰唯一可惜係croffle比滑蛋同醬汁焗到腍左 但避免唔到😆整體好食👍🏻🧀🍕𝐐𝐮𝐚𝐭𝐭𝐫𝐨 𝐅𝐨𝐫𝐦𝐚𝐠𝐢 𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚 $148痴線勁多芝士🤯仲可以拉絲 芝士仲厚過個批🤩鹹香味十足! 批邊軟熟 神奇地就算凍咗食芝士都冇變硬 批仲係軟林林😳😝🖤🍝𝐒𝐪𝐮𝐢𝐝 𝐈𝐧𝐤 𝐒𝐩𝐚𝐠𝐡𝐞𝐭𝐭𝐢 $168有帶子, 蟹肉, 蟹籽✨墨汁意粉 食到我地個嘴黑晒👄😂相對普通👌🏻🦀𝐀𝐥 𝐅𝐨𝐫𝐧𝐨 𝐌𝐢𝐧𝐢 𝐂𝐫𝐚𝐛 𝐂𝐚𝐤𝐞 $98一致認同有驚喜 係炸蟹肉波波 夠香脆 全部都係蟹肉😋🐔𝐀𝐥 𝐅𝐨𝐫𝐧𝐨 𝐖𝐢𝐧𝐠𝐬 (𝐒𝐚𝐥𝐭 & 𝐏𝐞𝐩𝐩𝐞𝐫) $88就係熱辣辣既炸雞翼😆👌🏻🍮𝐀𝐥 𝐅𝐨𝐫𝐧𝐨 𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮 $68味道不錯👍🏻濃咖啡味重蛋香 中間係一層

墨魚汁意粉
EelEgg

🍳🥐𝐄𝐞𝐥𝐄𝐠𝐠 $118

四式芝士pizza

🧀🍕𝐐𝐮𝐚𝐭𝐭𝐫𝐨 𝐅𝐨𝐫𝐦𝐚𝐠𝐢 𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚 $148

🖤🍝𝐒𝐪𝐮𝐢𝐝 𝐈𝐧𝐤 𝐒𝐩𝐚𝐠𝐡𝐞𝐭𝐭𝐢 $168

Mini  crab  cake,  chicken  wings
🦀𝐀𝐥 𝐅𝐨𝐫𝐧𝐨 𝐌𝐢𝐧𝐢 𝐂𝐫𝐚𝐛 𝐂𝐚𝐤𝐞 $98
一致認同有驚喜 係炸蟹肉波波 夠香脆 全部都係蟹肉😋

就係熱辣辣既炸雞翼😆👌🏻

Tiramisu
🍮𝐀𝐥 𝐅𝐨𝐫𝐧𝐨 𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮 $68
味道不錯👍🏻濃咖啡味重蛋香 中間係一層索滿espresso既lady finger同一層硬脆既lady finger本人🤣幾特別竟然兩樣口感都有 overall ok!🤤👌🏻

🍋🍹𝐅𝐚𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠 $78
💜🍸𝐎𝐥𝐝 𝐓𝐨𝐰𝐧 $𝟕𝟖
🍍🍹𝐅𝐥𝐚𝐦𝐢𝐧𝐠𝐨 $𝟖𝟖
Mocktails全部都幾好飲 酸甜開胃 送炸物starter一流👍🏻😝
墨魚汁意粉
EelEgg