2020-03-22 27 瀏覽
其實我好怕飲魚湯, 因為怕佢腥同埋有骨, 但係今次黎到麵麵真係令我對魚湯完全改觀上到餐廳已經坐滿, 好彩我地早左到, 如果唔係就要等位啦店員排好坐位之後就會送上2杯濃縮既魚湯同埋信封比我地放口罩, 認真貼心個魚湯一D都唔腥, 仲好鮮甜!!我就叫左個西班牙煙燻黑毛豬, 可以揀配魚面, 魚烏冬同埋稻庭烏冬怕腥既我就選擇左普通既稻庭烏冬, 湯底當然就揀返花膠豚骨濃魚湯啦配烏冬既湯較頭先果杯淡, 但係都唔錯, 煙燻既黑毛豬唔會太咸, 煙燻味香配埋魚辣醬, 個醬好正, 好似XO醬咁, 原來仲有得買返屋企撈, 正套餐會奉送前菜, 有麻醬海苔, 蕃薯仔同埋蘿蔔, 好開胃朋友就叫左個麵麵韋城, 好似九宮格咁, 有9款配菜有9個餸, 正呀再配埋個魚烏冬, 同樣地都係配花膠豚骨濃魚湯, 我當然都偷食下個魚烏冬試下咩味原來味道都幾別, 口感幾好唔會腥, 唔怪得見D人專登黎買外賣!我地仲叫左個漁人樂脆, 我十分推介呢個有薯條, 蕃薯條同埋魚肉春卷, 配埋黑松露沙律醬蕃薯條好甜!!!必食!!飲品我地叫左個水果茶, 裡面有好多水果, 香味濃郁, 好飲!!唔怪得呢間餐廳咁多人黎食啦!!
其實我好怕飲魚湯, 因為怕佢腥同埋有骨,
但係今次黎到麵麵真係令我對魚湯完全改觀

上到餐廳已經坐滿, 好彩我地早左到, 如果唔係就要等位啦

個魚湯一D都唔腥, 仲好鮮甜!!

套餐會奉送前菜, 有麻醬海苔, 蕃薯仔同埋蘿蔔, 好開胃

朋友就叫左個麵麵韋城, 好似九宮格咁, 有9款配菜
有9個餸, 正呀

我地仲叫左個漁人樂脆, 我十分推介呢個
有薯條, 蕃薯條同埋魚肉春卷, 配埋黑松露沙律醬
蕃薯條好甜!!!必食!!

飲品我地叫左個水果茶, 裡面有好多水果, 香味濃郁,
好飲!!

唔怪得呢間餐廳咁多人黎食啦!!

2020-03-06