2019-12-02 527 瀏覽
同男朋友今個月揀左呢間餐廳黎慶祝我地嘅小紀念日我之前去食過佢同系列嘅另一間叫野玩山店 不過好似結左業入到去個staff就同我地講當日7點半前離座可以有8折 反正我地之後要睇戲 咁都幾好總共order左3樣野食首先係個沙律 都幾fresh 少少驚喜位係佢底下有一塊番茄味嘅 類似jelly口感嘅蒟蒻(?) 幾特別 溫泉蛋好好味之後叫左個海鮮餡餅 呢個好推介 海鮮食落去都幾新鮮 唔會好重雪味 佢有3款sauce喺隔離比你點 我最愛牛油果仲叫左一個魷魚圈 呢個就比較失色啦 魷魚冇乜味 炸粉又偏厚 可以唔試我地仲叫左兩杯飲品 男朋友叫左一杯Smoothie(紅菜頭 奇異果 檸檬汁 蜜糖 ~ $68) 甜甜地幾好飲 本身驚紅菜頭啲味會好怪 但變左smoothie又唔錯我嗰杯係天然蝶豆花伯爵茶tonic($78) 呢杯就中中等等啦 伯爵茶味都幾香 不過我覺得smoothie特別啲總結都係幾好嘅體驗 偶然想食下健康野嘅話 呢間係唔錯嘅選擇
同男朋友今個月揀左呢間餐廳黎慶祝我地嘅小紀念日
我之前去食過佢同系列嘅另一間叫野玩山店 不過好似結左業