2018-07-23 2665 瀏覽
我會來里間舖頭食飯,完全係一種緣分,上两星期我一次機遇下,推門入去里間舖頭時,全世界望住我果一刻我成個人呆左,頂硬上問XX訂位)。有位靚姐姐同我講:"我地未開嫁,可能你搞錯地址,或者你打比你朋友問下,下次來試下我們。"ok。我實會來,我退返出去,瘀爆🙄今天我同一位朋友幽會,梗係要去一間無人識既餐廳我個人比較特別,關於我個人既嘢都吾喜歡改變,例如食開既餐廳(吾係太差,我會keep住去),著開既衫(我可以著十年八年),朋友吾多,(但好友全部識左十幾廿年),我好重視今日里個約會里度環境好舒服,兩邊落地玻璃,有足夠既陽光(係柔和個種),吾似 隔離街嗰啲 餐廳 嘅陽光係好刺眼嘅坐低飲啖茶時,師傅問我們有咩吾食,係咪好細心呢(吾洗我出聲吾食乜吾食物,有時我都覺自己煩)帶子加左岩塩提鮮赤貝係咪好靚呢!仲好正賣相麻麻地,但味道ok蝦我喜歡,但不喜歡隻碟仔,它搶左我隻蝦既色澤三文魚籽里件海胆不得了,正到爆海胆味濃夠鮮,夠凍,紫菜夠脆十分滿意(暫時無一間寿司店令我比十分)手卷,常見既做法,但師傅加左D脆脆落去,幾得意看似平凡咖啡我自己整嫁係咪好有 藝術感呢文青feel今天成餐飯好開心,有好既食物之餘,仲有

今天我同一位朋友幽會,梗係要去一間無人識既餐廳

帶子加左岩塩提鮮

赤貝係咪好靚呢!仲好正

賣相麻麻地,但味道ok

蝦我喜歡,但不喜歡隻碟仔,它搶左我隻蝦既色澤

三文魚籽

里件海胆不得了,正到爆
海胆味濃夠鮮,夠凍,紫菜夠脆

十分滿意(暫時無一間寿司店令我比十分)

手卷,常見既做法,但師傅加左D脆脆落去,幾得意

看似平凡咖啡

我自己整嫁
係咪好有 藝術感呢
文青feel

今天成餐飯好開心,有好既食物之餘,仲有好正既環境,好舒服 無拘無束,師傅同樓面都細心,同我們保持一定嘅佢哋,吾係果D你食完一樣嘢就即刻收走,又吾係擺到尾先一次過收
希望佢哋可以keep住,甘我們就多一個聚餐

2018-07-16
  • 十二件壽司set