2020-07-20 73 瀏覽
同朋友出開尖沙咀,經過依間叫船皇的食店。一向喜歡食車仔麵的我。當然要入內食下啦。店內環境清潔,冷氣充足。坐位又夠寬。店員也很友善和有禮貌。看完餐牌,好吸引,叫咗大舫麵配牛肉丸,牛腩及牛肉。牛肉丸又爽口,好有口感。牛腩又很入味道。牛肉味也很濃。而且份量也十足。另叫咗泰式炸春卷。是即炸的,春卷又脆,十分新鮮。另外叫咗炸雲吞皮1份。雲吞是即炸,又熱熱地又脆。十分好味道。另叫泰妹雞翼。雞翼又脆又新鲜。十分難忘。另也叫咗魚餅串,魚餅好入味,再配泰式辣汁。好入味道。另外,飲品買相也很吸引,叫咗泰式紅豆冰,红豆份量又足,又軟軟地,好易入口。朋友則叫咗凍咖啡,咖啡味也很濃,又夠凍。綜合各方面,絕對是物超所值的一餐。
。另外叫咗炸雲吞皮1份。雲吞是即炸
,又熱熱地又脆