2020-09-14 1535 瀏覽
同朋友行街好鬼肚餓 所以去搵咗間燒肉放題食 呢度除咗有燒肉之外亦有唔同熟食可以叫 朋友同我都係食肉獸 所以呢度可以不停叫唔同肉 簡直啱曬我哋口味 特別係我哋叫咗好多燒牛肉 牛肉唔會有雪藏味 而且雪花都算均勻 其實咁多唔同嘅肉類我都唔知邊種打邊種 但So far質素都平均 除咗牛肉之外 亦有燒蝦燒茄子燒蔬菜等等 燒蝦大大隻好爽甜 燒茄子燒蔬菜燒菠蘿更加可以中和油膩感 同時亦有石鍋飯食 可以有啲澱粉質飽肚充實下 其他熟食亦有芝麻雞翼 韓式薄餅 韓式粉絲 泡菜餃等 每樣都算不過不失啦 至於呢度嘅飲品亦係好多元 我估計都有十幾種唔同嘅罐裝飲品 最後呢度亦有原味乳酪做甜品 酸酸甜甜為我哋成餐增肥嘅燒肉餐作結