2024-05-22
👧🏻😋👅🍽✨牛扒薯條放題🥩🍟觀塘必食-🔥 之前黎過食個豬手同grill都好好食, 見佢地最近推出左牛扒放題, 當然要來支持下同挑戰下😜 逢星期一至四晚都有牛扒+薯條放題勁爽😍 仲要係靚扒唔係頹野😱🔥 澳洲特級安格斯牛扒 8安士🥩同薯條🍟任食‼️ 無限添加‼️吃到飽‼️只需 $268/位, 其實食兩塊基本上都回本, 滿足!🔥 當晚應該係有活動包場, 見戶外位好熱鬧, 但侍應都不時照顧我地需要; 戶外係pet friendly, 包場仲有9折!-🥩 🍟澳洲特級安格斯牛扒💯落單揀左五成熟, 上碟時仲係熱辣辣新鮮煎起, 有少少黑椒調味, 牛扒碟係熱, 再附上一兜熱既燒汁, 細心位抵加分💯煎到金黃色, 入面仲係粉嫩紅色, 靚Angus完全冇筋唔柴好嫩好多汁, 叫左兩轉都係同樣高質冇揸流攤💯薯條幼身炸得乾身唔油好脆, 單用鹽都已經好好食-🥗 🍲 🍰 放題追加 ✨Caesar Salad $38 配下牛扒冇咁寡, 沙律菜好新鮮, 仲有大量芝士碎, 煙肉粒同麵包粒, 清清地開開胃準備盡情食扒😎✨Daily Soup $15 是日洋蔥忌廉湯幾特別, 洋蔥甜忌廉滑✨Daily Dessert $25 切件Tir
牛扒薯條放題🥩🍟觀塘必食
🥩 🍟
澳洲特級安格斯牛扒
💯薯條幼身炸得乾身唔油好脆, 單用鹽都已經好好食
澳洲特級安格斯牛扒
🥗 🍲 🍰
放題追加
✨Daily Dessert $25 切件Tiramisu抵食滿足下個甜品胃
🍹
Drinks $42 (Happy Hour)
💯Fresh Lemon Squash 梳打底好fresh, 似柚子蜜酸酸甜甜
💯Virgin Colada 菠蘿椰奶又一夏天必選, 好飲!