2021-03-27 1735 瀏覽
好多時想食扒又諗唔到去邊就會嚟呢度。呢間black sheep group 旗下嘅steakhouse水準夠穩定,價錢都非常合理。一坐低基本上你淨係需要揀你想塊扒要幾成熟,之後就可以坐喺度等食了🤤例牌嘅餐包同沙律都很不錯,沙律嘅油醋汁酸度適中,很開胃。嚟呢度食牛扒通常都會點medium rare, 因為上枱嘅時候會連埋蠟燭喺底,一路烘住隻金屬碟,塊扒會慢慢變得更熟。今次嚟食除左有啲部分太生(差不多係blue)之外,一切都非常好。肉質鬆軟,牛味不算十分濃但絕對已是中等價位食過最好的👍🏻雖有高質牛扒在前,但永遠更吸引嘅係呢度嘅薯條!廚房一新鮮炸起waiter 就會即刻serve,仲要係任添嘅😂呢度嘅薯條係shoestring fries,行脆口路線,係我鍾意嘅做法,加埋餐廳特製嘅醬汁,每次去都食到停唔到!

例牌嘅餐包同沙律都很不錯,沙律嘅油醋汁酸度適中,很開胃。

• 薯條
  • 牛扒