2020-01-09 2164 瀏覽
之前有朋友介紹呢間餐廳已想試好耐今日難得抽到時間就去一試我地六點幾上到去,人唔多,環境好好,寧靜,感覺去左高级餐廳,入面仲有個打桌球既地方,不過無人打我地唔敢入去。食物種類和一般西餐廳差不多,有set, pizza 意大利麵個d首先有前菜,個包好好食,小小熱,食落好鬆軟,配埋個cream, perfect鐘意食牛既我最後叫左個炭燒牛肉眼扒呢個真係好正我叫左七成熟,上菜時已聞到超香,食落去既脂肪部真係入口即溶,好好味,邊邊有DD 濃,當然好有牛味可以用juicy 去形容,值得推介。另外再點左個意大利飯配田螺和黑松露雜菌薄餅pizza 好好味個餅底鬆軟同香口,即使凍左食仍然咁美味,雜菌份量多,再配埋沙津菜,所以唔會太漏。個飯既醬汁好特别,形容不到,配合起來幾好,田螺份量多,食完好满足。當然唔少得叫個特色飲品~綠油油個飲品好得意,送來時插住個支係soda 水,慢慢流落去,飲落去酸酸甜甜,好開胃。
之前有朋友介紹呢間餐廳已想試好耐
今日難得抽到時間就去一試