2017-08-17 983 瀏覽
好耐冇食自助餐,有六五折咁抵都試得過,果然去到都見到幾多人!冷盤方面,生蠔蟹腳小龍蝦翡翠螺青口魚生都齊,生蠔唔大隻但鮮甜。熱食選擇唔算好多,不過竟然有片皮鴨!見師傅落力推銷,攞左一碟試,味道係唔錯,皮香同埋唔肥,鴨肉都腍,見都多人攞,唔執輸攞多碟!見仲有個陳皮生煎金錢鱔,賣相吸引,食落好香同入味!師傅大力推薦下我都有encore  XDD 其他熱食好似新鮮grill的BBQ野食、即煮意粉、咖哩、海鮮飯、海鮮湯等等都OK,refill得都算快。食到咁上下係時候甜品時間,除左必食movenpick,個人都好喜愛食cake,有4、5款揀,味道可以,最正係有冰花雪梨銀耳燉天山雪蓮!即刻搶左,膠質超重,好潤唔會太甜!值得一讚係全晚嘅staff見到都好nice,好有禮貌,收碟又快,俾個叻佢地!

2017-08-15