父親節帶父親去懷舊吓 Amemelieli等級32025-06-14183 瀏覽 關注 父親節食乜好?今次honey帶爸爸去亳無分串好好地活在當下😆充滿懷舊港式風情,每個位都係打卡位經典流行曲無限loop住嘆美食🤤串燒我哋食咗維他奶芝士 免治雞肉條維他奶芝士 翠玉瓜維他奶芝士 獅子狗維他奶芝士 豆卜維他奶芝士 小甜薯維他奶芝士 芝士年糕🦪蒜蓉燒蠔蠔肉鮮嫩,配上香濃的蒜蓉,口感非常美味。🍜唔L同沙嗲牛肉麵呢度嘅沙嗲牛肉麵超香,而且份量好多🍞 腐乳多士多士外脆內軟,香濃嘅腐乳塗抹係香脆多士上面🍚和牛炒飯炒飯有鑊氣之餘,炒飯炒至粒粒分明👍🏻必飲紅豆冰及芝麻冰充滿懷舊港式風情 經典流行曲無限loop住嘆美食🤤 串燒點咗 維他奶芝士 免治雞肉條 維他奶芝士 翠玉瓜 維他奶芝士 獅子狗 維他奶芝士 豆卜 維他奶芝士 小甜薯 維他奶芝士 芝士年糕 🦪蒜蓉燒蠔 蠔肉鮮嫩,配上香濃的蒜蓉,口感非常美味。 🍜唔L同沙嗲牛肉麵 呢度嘅沙嗲牛肉麵超香,而且份量好多👍🏻 🍞 腐乳多士 多士外脆內軟,香濃嘅腐乳塗抹係香脆多士上面 🍚和牛炒飯 炒飯有鑊氣之餘,炒飯炒至粒粒分明👍🏻 維他奶奶凍甜品🧊 紅豆冰同芝麻冰必試以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享父親節帶父親去懷舊吓 毫無分串陀地串燒酒場 https://s.openrice.com/QrbT0diyk00檢舉 張貼 評分5味道5環境4服務5衛生4抵食用餐途徑堂食