2024-01-18 222 瀏覽
來到醉燒亭,每一啖都係滿足到爆!牛脷咬落去嘅時候,外層微微炭香,裡面係咁嫩滑,幾乎即刻溶哂入口 👅。雞翼多汁,啲皮燒得又脆又香,每一咬都彈牙得嚟唔會過乾;燒鴨舌鮮美得滯,啱晒我哋呢啲愛食滑口野嘅人。飯團香味四溢,簡直係系統性地攻佔我嘅味蕾,完美搭檔。但係講真,芝士釀雞翼有啲普通,有待改善。燒蝦真係一擊即中,彈牙鮮甜,燒得火候啱啱好,好有手勢🦐!燒豆腐軟滑之餘又保持到燒烤嘅香氣,同大量蔥花嘅配搭真係舌尖上嘅煙火,好正 😋!雖然我嗰日唔算太肚餓,但喺這裡既享受就係,即使你唔食得咁多,都可以試到唔同款式嘅燒味,各有特色。至於服務方面,嗰啲叔叔阿姨都幾熱情,雖然有時等位要等小小時,但食完之後真係一啲怨言都無嘞!朋友聚會嘅好地方,真心推介。