2022-05-01 2297 瀏覽
依家食飯可以4人一枱,同同事們等咗好耐啦,之前講好咗一齊去飲茶,今次實現到啦🥳🥳🥳lunch time 比較忙,職員應接不暇,叫咗好幾次先加到水/check 單🙈🙈🙈▪️黑金流沙 $49其實佢係奶黃流沙包,個包好軟,一搣開,啲奶黃流晒出晒,好多餡!味道好香蛋黃味,唔會好甜!每次嚟都會必叫架😍😍😍▪️沙田乳鴿 $59/隻乳鴿size唔算好大隻,但外皮燒到好香脆,入面肉質係嫩滑多汁!覺得唔夠味嘅話,可以灑啲椒鹽,個人覺得原味就夠啦😆😆😆▪️脆蝦多士 $89多士炸到酥脆,上面仲有成隻蝦,再配上少少松露醬,一食成個口腔都係松露+蝦嘅鮮味,蝦肉爽口,酥脆多士,口感層次分明!但食多會有一啲啲膩,淺嘗可以了😌😌😌

▪️黑金流沙 $49

▪️沙田乳鴿 $59/隻