2021-10-13 81 瀏覽
早一兩個月經過新都城二期見到有間新開嘅燒肉和牛燒肉一郎 超級多人排隊諗住試吓不過排左成個幾鐘放棄咗咁啱今日經過寶琳 食最早果場5:30有A至F餐揀 豐儉由人F餐 $998 一位 極上日本和牛雖然好吸引 不過為咗荷包着想 揀咗c餐 任食美國牛肉 日本豚肉雞肉一開始就叫上咗SRF 極 牛肉特選拼盤每一款試吓先邊款好食就再encore🐄 M9 澳洲M9肩脊肉呢款就最好食,油脂分布平均,油香好重,都做到入口即溶🐄另外仲有SRF 肩胛小排,牛肋肉,牛里脊肉,薄切上等牛舌芯,薄炙牛里脊肉等等薄切上等牛舌心牛舌好薄 燒1分鐘到就可以食 比較爽脆有時唔係淨係一定要食厚切牛舌薄切加少少鹽都幾好食㗎除咗拼盤嘅牛之外其實呢個套餐都包左10款美國牛肉仲有海鮮,炸物,主食等等 都有幾多嘢食㗎我就encore左覺得唔錯嘅SRF 肩胛小排同牛肋肉,食得燒肉多就會覺得好油膩,好彩呢度都有資助班可以揀自己整沙律,加埋啲柚子醋,再食埋個雪條,又可以重新大戰一次。另外都叫咗個香蔥海苔溫泉蛋拌飯 配牛食冇諗過都幾好食,撈埋一齊,我哋兩個人食咗三碗啊!另外甜品都有蛋糕同埋布丁,另外仲有日本雪條,海鹽荔枝,抹茶紅豆,芒果等等。食
早一兩個月經過新都城二期見到有間新開嘅燒肉

一開始就叫上咗SRF 極 牛肉特選拼盤
每一款試吓先
邊款好食就再encore
🐄 M9 澳洲M9肩脊肉
呢款就最好食,油脂分布平均,油香好重,都做到入口即溶

薄切上等牛舌心
牛舌好薄 燒1分鐘到就可以食 比較爽脆
有時唔係淨係一定要食厚切牛舌
薄切加少少鹽都幾好食㗎
除咗拼盤嘅牛之外
其實呢個套餐都包左10款美國牛肉
仲有海鮮,炸物,主食等等 都有幾多嘢食㗎

另外都叫咗個香蔥海苔溫泉蛋拌飯 配牛食
冇諗過都幾好食,撈埋一齊,我哋兩個人食咗三碗啊!

另外甜品都有蛋糕同埋布丁,另外仲有日本雪條,海鹽荔枝,抹茶紅豆,芒果等等。食完雪條就飽飽返屋企,時間過得好快,個半鐘話咁快就過咗啦!