2018-07-19 6163 瀏覽
今日無啦啦覺得自己好需要打個邊爐去平衡一吓自己,所以就去咗之前去過嘅"來一鍋"一嚟宜家做緊85折優惠二嚟啲嘢食真係好好味。記得要行樓梯上嚟,因為隔離㗎笠係用唔到㗎~藥膳 vs 海鮮 ....海鮮嬴海鮮拼盤,材料超勁!有大大塊厚切龍躉片/鮑魚/象拔蚌仔/聖子/海蝦/貴妃蚌/元貝。我鍾意呢間嘢其中原因係可以食唔同嘅嘢。又想飲湯,又想食辣所以就叫咗個海螺花膠煲雞湯,味道非常之濃。雖然係用隔鍋,但材料十足!有兩舊大花膠,鮮甜海螺仔,仲有切件大雞脾跟set嘅第一道菜有,霹靂大響鈴/超級巨形炸魚皮/黑毛豬肉片!次次見到個大響鈴都好自癒手打牛丸/豬肉丸/花枝壤豆卜/大冬菇壤豬肉/仲有唔同味嘅小雲吞。除咗套餐指定食物其實仲有好多好多其他正嘢食!我就叫咗個脆肉鯇腩~勁新鮮同好味打邊爐點可以唔飲啤酒,仲係成櫃任你飲韓國氣水任飲!又有芒果汁,蘆薈汁 基本上呢間打邊爐真係好抵。p.s 服務very good
二嚟啲嘢食真係好好味。
記得要行樓梯上嚟,因為隔離㗎笠係用唔到㗎~

藥膳 vs 海鮮 ....海鮮嬴

海鮮拼盤

又想飲湯,又想食辣

除咗套餐指定食物其實仲有好多好多其他正嘢食!
我就叫咗個脆肉鯇腩~勁新鮮同好味

打邊爐點可以唔飲啤酒,仲係成櫃任你飲

韓國氣水任飲!又有芒果汁,蘆薈汁

基本上呢間打邊爐真係好抵。
p.s 服務very good

海鮮拼盤