餐廳: 添好運點心專門店
資訊:

2020-12-04 249 瀏覽
見好耐無食過點心咁啱附近有添好運,就決定嚟食吓點心係門口排隊雖然有指示牌但可能字體比較細而且指示未算清晰結果都見住好多人不斷衝入食店排左15分鐘,其實都算快被安排咗近門口位置食客開完門又唔關門,風扇又吹唔到我哋所以成餐都食到有啲熱好彩依家天氣開始涼,先無食到大汗疊細汗杏汁豬肺湯 -35杏仁味唔算太重,易入口豬肺都有好多,2個人share咁食都夠食陳皮牛肉球 -19牛肉球太淋,有待改善鮮蝦燒賣皇 -30都算大粒有咬口豉汁蒸鳳爪 -20鳳爪大隻份量,而且唔會過淋,幾好晶瑩鮮蝦餃 -30最驚食到厚皮蝦餃,呢度做得幾好,夠薄皮大粒黃沙豬膶腸 -25好少地方有得食,呢度有就點都要試吓豬膶份量多,又唔會整得過老,腸粉都幾滑蛋白蝦春卷 -25炸到熱辣辣,好香口又脆卜卜值得一試香煎蘿蔔糕 -18有大大條蘿蔔條,我就鐘意,同行朋友就麻麻但我就嫌蘿蔔糕太淋,夾大力少少就會散反而朋友就鐘意咁淋😅整體食物唔錯,上得快又熱不過可能多人,員工態度就有待改善
見好耐無食過點心
咁啱附近有添好運,就決定嚟食吓點心
係門口排隊雖然有指示牌
但可能字體比較細而且指示未算清晰
結果都見住好多人不斷衝入食店
排左15分鐘,其實都算快
被安排咗近門口位置
食客開完門又唔關門,風扇又吹唔到我哋
所以成餐都食到有啲熱
好彩依家天氣開始涼,先無食到大汗疊細汗

杏汁豬肺湯 -35
杏仁味唔算太重,易入口
豬肺都有好多,2個人share咁食都夠食

陳皮牛肉球 -19
牛肉球太淋,有待改善
鮮蝦燒賣皇 -30
都算大粒有咬口
豉汁蒸鳳爪 -20
鳳爪大隻份量,而且唔會過淋,幾好

晶瑩鮮蝦餃 -30
最驚食到厚皮蝦餃,呢度做得幾好,夠薄皮大粒

黃沙豬膶腸 -25
好少地方有得食,呢度有就點都要試吓

豬膶份量多,又唔會整得過老,腸粉都幾滑

蛋白蝦春卷 -25
炸到熱辣辣,好香口又脆卜卜
值得一試
香煎蘿蔔糕 -18
有大大條蘿蔔條,我就鐘意,同行朋友就麻麻
但我就嫌蘿蔔糕太淋,夾大力少少就會散
反而朋友就鐘意咁淋😅
整體食物唔錯,上得快又熱
不過可能多人,員工態度就有待改善
2020-11-19