講真,今次食得開心得嚟又滿足!呢家餐廳嘅酸菜魚真係正中紅心,簡直係我心頭好!先講湯底,酸酸地夾雜微辣,夠哂勁!花椒啲麻辣感夠晒勁,湯底入啲大豆芽薯粉,脆脆地又吸晒湯汁,飲一口暖笠笠,叫人止唔住飲!😍至於沙拉骨,我就覺得配啲夜晚涼風,啖啖肉酸甜酥脆,食到停唔到口!椒鹽脆鮮魷嘅香脆度就更加掂,剛上桌真係熱氣騰騰,外皮脆卜卜,椒鹽味道夠晒香,唔饞都難!最後個福建炒飯就是滿足感之源!粒粒飯晶瑩剔透,每一啖都有鮮味同彈牙嘅驚喜,食完滋味滿溢喺心尖尖!😋環境算係幾擠,但一嚐到隔離過嚟香味四溢嘅小炒,啲咩氣氛都變得不再重要。啲樣仲企喺度等你招手,响應好快嘅服務無得彈!心情好,食得之余,啲笑容同樂趣都甜過霜。🌶️總括嚟講,今次食譜體驗,真係食得仲想再食,下次再黎我仲想試下其他野食,希望一樣正!🤤