2024-01-13 18 瀏覽
一入到店,先係被果陣嘅香氣吸引住,跟住眼前一盞盞嘅熱狗猛然躍入眼簾,吸引到我啲口水差啲冇控制住咁。首先,我點嘅係香蔥豬柳腸熱狗,話說我真係嘆服,個包烤得金黃又脆口,啖啖肉香,個豬柳腸又嫩滑多汁,配埋啲芥末,正到爆炸!加埋啲薯餅,外邊炸得啱啱好,口感鬆軟,簡直係配角之王!換轉個口味,點咗個蘑菇雞肉腸,味道突出,好夾蘑菇嘅鮮味;又試咗個脆皮煙肉火腿腸,一啖落去聽到嗰脆皮嘅「啪啪」聲,簡直係音樂。肉汁隨著脆皮爆發出嚟,兩款都係口感同層次上的大贏家。店員的服務又親切,好似朋友般嘅感覺,咩都好傾,整個食飯經歷加咗幾分光彩。今次食倒,真係滿足到我擦嘴角嘅小期待,熱狗界,都值得你嚟探探隱藏版美食!🌭🍟👌