2020-04-22 2013 瀏覽
今次黎左landmark madarin oriental 入面既Somm,環境幾好,幾適合放工嚟飲嘢㗎。sunday諗住過嚟chill下,飲紅酒加食晚飯。我哋叫咗啲starter+main+dessert,兩個人飲咗五杯紅酒。呢間超適合喜歡飲酒嘅人,超級多選擇,有排你揀。aka uni french toast $238 each海膽多士好味,海膽分量充足,多士都幾好食。不過價錢就一啲都唔平啦waiter推介我們食嘅black winter truffle and salter cheese sandwich $248都幾好食😋mains叫左 wagyu beef印象中大約$8xxsecond main叫左signature既 japanese belly pork,雖然有啲肥,但係都燒得好好食。$328chocolate souffle with cacao sorbet $128唔太甜都幾好食第一次嚟覺得嘢食都幾好食,環境舒服,又有多元化嘅酒類俾你揀,好chill
sunday諗住過嚟chill下,飲紅酒加食晚飯。

呢間超適合喜歡飲酒嘅人,超級多選擇,有排你揀。

海膽多士好味,海膽分量充足,多士都幾好食。
不過價錢就一啲都唔平啦

都幾好食😋