標榜「尋覓99分海南雞飯」,好明顯佢未尋覓到🫠 因為突然想食海南雞飯,所以就去咗好就腳嘅又一城。無服務其實就預咗㗎啦,但係落單個QR code又真係load極都load唔到,唯有請人幫手落單,個侍應居然喺手上無其他嘢做緊嘅情況下,隔住一張枱都唔行過嚟,要知道今時今日戴住個口罩加上咁嘅距離,其實真係要嗌先會聽得到🙄食物好快就送上,幾乎係三分鐘內嘅事,想食快飯嘅話係好事嚟嘅。望落去好似還可以?食幾嚿又再望真啲先⋯哈囉雞毛~ 當場想嘔返出嚟🤢其實清乾淨啲雞毛好難咩?呢個狀態連好幾年無食過嘅M✖️都不如。不過咁,佢雞肉係真滑嘅,抵唔抵消到啲雞毛呢?(我就唔得喇)最後食剩半碟左右⋯話明海南雞飯,個飯當然都好緊要。食落油香味都唔錯嘅,又食多幾啖再睇真啲⋯佢無呃我啊,油飯真係好~多油㗎🙂 多到聚咗一層油喺底𠻹~ 食到呢度,當然就收晒手啦。仲有杯無影嘅凍拉茶,叫咗少甜都甜到剩係可以飲面嗰浸,又係剩係大半杯。唯一隊晒嘅係碗正正常常嘅湯。總結:「我尋覓咗個2️⃣9️⃣分嘅海南雞飯」
標榜「尋覓99分海南雞飯」,好明顯佢未尋覓到🫠

因為突然想食海南雞飯,所以就去咗好就腳嘅又一城。

望落去好似還可以?食幾嚿又再望真啲先⋯

哈囉雞毛~ 當場想嘔返出嚟🤢

唯一隊晒嘅係碗正正常常嘅湯。

總結:「我尋覓咗個2️⃣9️⃣分嘅海南雞飯」

午餐