2023-08-14
去開觀塘,就去附近搵吓食啦😆 經過呢間任食火鍋,感覺都幾特別,出面擺滿咗好多唔同嘅模型,做義賣損款俾唔同嘅動物協會~ 入到去見到環境充滿貓狗嘅佈置,感覺特別愛🥰晚餐就揀咗佢幾為食套餐- 無限時火鍋盛宴,總共有4 Round,會按次序食4輪‼️真係幾豐富🥰🌟Round1 餐前小食總共有六款小食,係任食‼️ 因為想留肚,就揀咗兩款:清爽嘅蟹籽沙律&好入味嘅鮑汁雞腳👍🏻👍🏻 🌟Round2 前菜-刺身有三文魚、赤背及蝦~三文魚充滿油脂,魚腩味好香甜,赤背鮮美,蝦好鮮甜又大隻✨🌟Round3 寵寵雞煲店員建議2分鐘炒一次,第三次嘅時候仲可以加入魷魚及豬皮✨ 雞肉嫩滑,醬汁好惹味💕 雞煲仲要係任食,可以按自己口味選擇辣度👍🏻👍🏻🌟Round4火鍋我哋揀咗蕃茄薯仔湯,配有海鮮拼盤,最鐘意:蜆肉鮮甜無沙👍🏻 脆肉鯇油脂豐富又香甜👍🏻蝦爽口彈牙👍🏻仲有牛肉拼盤,熊本雪花一口牛、SRF和牛肩胛肉眼芯、潮汕吊龍伴、黃喉、手切牛頸脊,除咗呢兩個拼盤之外,仲可以用QR code落單加肉、丸等火鍋配料🥰 出面仲有田園自助吧,可以自己拎鍾意食嘅蔬菜🥰
🌟Round1 餐前小食