2016-12-05 6113 瀏覽
近排出trip頻密都無咩時間好好坐底食返餐好既,今日返黎就成team人出黎慶功,經一致同意想食韓燒,就黎左新高麗苑,人多坐房開心D~入房需除鞋,有拖鞋提供比客人,諗得細心周到,食buffet梗系要唔限时先有瘾,加$110蚊就可以無限時啦!房入邊仲有電視睇。我地分批去拿各種唔同種類既野食前菜,一人一味:牙菜、青瓜、蘿蔔、泡菜、青瓜、海帶、白菜、白雲鳳爪等熟食:燒雞全翼、炒面、炸饅頭、春捲等肉類:虎蝦,巴掌大,牛肋骨,件件都好大塊,魚柳,雞中翼、醃得好入味,肥牛,血淋淋,好新鮮,拿左幾碟壽司:我地至愛既三文魚刺身啦,可惜好快比人拿晒,鰻魚壽司、賴尿蝦、墨魚壽司⋯甜品:雪糕、彩色布丁、木瓜糖水另外仲有人參雞湯、豬腳薑、湯圓我地成team人既戰鬥力都好強,將檯面既野都掃噻,由於係無限時就下半場繼續再戰~包廂既好處就係唔洗咁拘束,都係自己人,食得開心滿意~

我地分批去拿各種唔同種類既野食

熟食:燒雞全翼、炒面、炸饅頭、春捲等

甜品:雪糕、彩色布丁、木瓜糖水

另外仲有人參雞湯、豬腳薑、湯圓